Jennifer Lopez i Owen Wilson - sve što želite da znate o novom filmu „Marry Me“

Savršeni predlog za ljubitelje romantičnih komedija.

Jennifer Lopez se vraća romantičnim komedijama i ovog puta ponovo glumi sa Owen Wilsonom. Njih dvoje glume u filmu „Marry Me“, - priči o dvoje stranaca koji se prvo venčaju, a zatim upoznaju.

Zasnovan na romanu Bobby Crosby-ja, to je „moderna ljubavna priča o poznatim ličnostima, venčanju i društvenim mrežama“. U filmu takođe glumi latino pevač Maluma, koji je debitovao na filmu.

Film će biti objavljen na vreme - za Dan zaljubljenih! Datum izlaska Marry Me biće petak, 12. februar 2021., samo dva dana pre Dana zaljubljenih.

Kao i u stvarnom životu Jennifer Lopez je „lepša polovina“ slavnog para. Kao superzvezde, njihovo predstojeće venčanje predstavljaće veliki spektakl - imaju zajedničku pesmu pod nazivom "Marry Me" a ceremonija venčanja biće prikazana uživo pred publikom obožavalaca. Ali kad Kat sazna neposredno pre nego što se popne uz crkvene stepenice da je Bastian vara, impulsivno odluči da se uda za slučajnu osobu iz publike. Srećni mladoženja je lik koga tumači Wilson, Charlie Gilbert, razvedeni nastavnik matematike koji je nevoljno prisustvovao događaju na zahtev svoje kćerke tinejdžerke i najbolje prijateljice Parker Debbs (Sarah Silverman).

Ono što započinje kao impulsivna reakcija prerasta u neočekivanu romansu. Postavlje se pitanje - mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz i izgraditi ljubavnu vezu. U filmu ćemo imati prilike da čujemo originalnu pesmu J.Lo i Malume „Marry Me“ kao i puno originalnih pesama zvezda, navodi Universal Pictures. U projektu učestvuje režiserka „Dead to Me“ Kat Coiro, koja je režirala serije poput „Dead to Me“, „Brooklyn Nine-Nine“ i „It's Always Sunny in Philadelphia“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marry Me (@marrymemovie) onSep 14, 2020 at 9:02am PDT

Pročitaj još iz kategorije Film & TV