Bye Bye Undereye: najbolji korektori za podočnjake

Korektori koji pružaju besprekorno prekrivanje, a istovremeno ne „ostaju“ u tankim linijama ispod očiju.

Između beskrajnih sati u kancelariji i gledanja omiljene serije na Netflix-u do sitnih jutarnjih sati, područje ispod vaših očiju voli da pokaže svetu koliko je vaš život haotičan.

Zbog toga je dobar korektor, koji pokriva podočnjake i daje sjaj izgledu, glavna stvar svih ženskih torbica. Pronalaženje savršenog proizvoda, međutim, često se pokaže jednako teškim kao i osam sati spavanja dnevno.

Evo najboljih korektora za podočnjake, kao i nekoliko saveta za njihovu pravilnu upotrebu:

Idealan izbor

Opšte pravilo kaže da korektor namenjen za prekrivanje podočnjaka treba da bude svetliji od onog za pokrivanje nedostataka. Problem je u tome što mnoge žene preteruju sa ovim pravilom, što rezultira odabirom presvetlih korektora, koji ne uspevaju na odgovarajući način da prikriju znake umora. Izbor proizvoda u tonu svetlijem od tona kože smatra se idealnim. Ako je potrebno, pre korektora može se koristiti korektor za smanjenje plavih nijansi.

Prava primena

Prvi korak je vlaženje područja kremom za oči. Jednom kada ga koža upije, vreme je da nanesete korektor u nijansi breskve ili lososa kako biste neutralisali plave i smeđe senke ispod očiju. Poslednji korak je nanošenje korektora i naknadno blendanje u smeru nadole, kako se ne bi stvorila jaka linija razdvajanja između njegove nijanse i nijanse pudera.  

Najbolje korektore za podočnjake otkrijte u galeriji fotografija.

Pročitaj još iz kategorije Make Up