Bik - horoskop za oktobar 2020.

Ovog meseca ćete se možda osećati kao da gubite stabilnost.

Vaš um je pun svežih ideja, što dovodi do novih prilika i partnerstva. Istovremeno, sumnjičavi ste prema svemu što odstupa od tradicionalnog. Ovo je izazovno vreme i može vam biti teško da shvatite šta je stvarno, a šta netačno.

Sredinom meseca preispitaćete odnos i kreativnost. Cela ova godina, uključujući i poslednje mesece, priprema vas za ogroman uspeh posle Nove godine. Pun mesec u Ovnu 2. oktobra je poziv da se oslobodite svih svojih frustracija. Vreme je da krenete od nule. Zaboravite na svađe, nesporazume, bes, nezadovoljstvo, kajanje i sve ono zbog čega biste se osećali inferiorno i neshvaćeno. To nije lak zadatak, ali spremni ste za početak. Ako niste uspeli da u potpunosti rešite neku nepravdu koju ste osećali ili niste mogli da izrazite svoje razočaranje drugima, možda ćete sada uspeti. Želećete da pređete na stvar. Možda ćete se želeti vratiti na ono što se dogodilo i objasniti nešto, ući u detalje. Mars koji se kreće retrogradno, primoraće vas da se svesnije povežete sa svojom ratničkom energijom i priznate da ste verovatno smeliji nego što ste mislili. Možda ćete uspeti da spoznate svoj osećaj ranjivosti povezan sa samopotvrđivanjem. U poslednje vreme ste uradili neverovatan posao na sebi i već možete početi da prepoznajete svoje uspehe.

Venera, vladar vašeg znaka, ulazi u Devicu. Možda imate novi podsticaj da se bavite umetnošću, svojim hobijem ili izrazite svoju strast. Venera u Devici ovog meseca unosi svežu energiju u stvari koje vam donose radost, a ovo je sjajno vreme da radite ono što volite. Merkur u Škorpiji naspram Urana u ​​Biku doneće zanimljiva iznenađenja. Vaš partner može tražiti više od vas, a ovo može biti nešto što niste spremni da date. Verujte svojoj intuiciji kada je reč o onome što vam treba i budite iskreni prema svima i svemu. Drugi će morati da prihvate da, iako ste nežni i volite ljubav, imate jaku potrebu da sledite svoja unutrašnja osećanja. Venera u Devici okončava Uran u Biku drugog vikenda u oktobru. Ovo je zabavan aspekt zbog kojeg se možete osećati vrlo pronicljivo. Možda ste puni ideja. Obavezno zapišite svoj tok misli u ovom trenutku. Tamo može biti puno zanimljivih stvari. Ljudi sa kojima komunicirate mogu doći do izražaja tokom ovog perioda i možda je vreme da preispitate koga ste tačno pustili u svoj život. To može biti veza koju ste prerasli ili, s druge strane, saradnja koju ste spremni da ojačate.

Mladi mesec u znaku Vage 16. oktobra pruža moćan podsticaj da započnete obnavljanje svog rasporeda. Ovo može biti vrlo kreativno vreme za vas, a jedan od načina da budete produktivni je optimizacija dnevne rutine. Vaše navike i način na koji brinete o svom telu mogu direktno uticati na nivo vaše produktivnosti, pa je sada pravo vreme da uspostavite ili ojačate zdraviji način života. Ove obaveze mogu dugoročno uticati na vaše opšte dobro i vredne su napora.

Sunce ulazi u Škorpiju 22.oktobra ističući vaše partnerstvo u narednih trideset dana. Pun mesec je u Biku krajem meseca, bacajući svetlo na vaše lične potrebe i gurajući vas da ih prepoznate. Ovaj pun mesec će vam pokazati šta vam je potrebno da biste se osećali dobro u vezi sa sobom i potrebama svog tela. 

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle