Horoskop za Lavove za oktobar

Ovo je još jedan naporan mesec za vas, posebno kada je reč o vašem poslu.

Vaš glavni fokus je sada vaša misija služenja prijateljima i saveznicima i zajednici oko vas. Ovde se razvijate i dalja transformacija tek sledi. Vaša predanost je jaka i prevazilaženje prepreka podiže vaše samopouzdanje.

Revidiraćete svoj pogled na svet i uverenja, postajući sve spremniji da delujete u skladu sa njima. Kada budete mogli da se prilagodite i definišete svoje osnovne vrednosti, principe koje morate poštovati u dugoročnu korist, radićete za budućnost. Pun mesec 2. oktobra javlja se u vatrenom znaku Ovna. Ovaj pun Mesec za vas ističe nedavne promene koje ste morali da napravite u vezi sa vašom životnom filozofijom. Mnogo toga je postalo jasno od kraja marta, a vi ste u procesu prilagođavanja. Pun mesec u Ovnu pokazuje koliko je vaša vizija postala šira u poslednje vreme. Možda ćete želeti da aktivno učestvujete u poslu ili obnovite novi put koji bolje odgovara vašim trenutnim okolnostima. Pošto ste orijentisani na akciju, to takođe znači da ne možete samo sedeti i čekati da se čudo dogodi. Ovo je dobro vreme da iskoristite svoju moć da poučite i osnažite druge snagom svojih strasti. Venera ostavlja vaš znak za ulazak u Devicu 2. oktobra, preusmeravajući vaš fokus na finansijska pitanja i vaše vrednosti i samopouzdanja. Možda ste u procesu ponovne procene prihoda i to će se nastaviti sve dok je Venera veći deo meseca u Devici. Ako ste samozaposleni ili ste sklopili ugovor, možda je pravo vreme da pregovarate o boljim uslovima. Vaš posao, vaša karijera i koliko zarađujete biće glavne teme tokom meseca. Ovo će biti dobro vreme za finansiranje i procenu vaše finansijske situacije.

Merkur u Škorpiji suprotstavljen je Uranu u Biku 7. oktobra može učiniti da se osećati nesigurno. Istraživanje vaših mogućnosti i oluja u glavi mogu vam pomoći da pronađete nove puteve. Pored toga, možda postoji i neka unutrašnja napetost ili anksioznost sa kojima se treba suočiti, posebno drugog vikenda u oktobru.

Poslednja četvrtina meseca u Raku poziva vas da odvojite vreme za dodatni odmor. Duhovne potrebe mogu biti veće od stvarnih životnih potreba. Opuštanje zapravo može biti produktivan način suočavanja sa stresom. Retrogradno kretanje Merkura u znaku Škorpije 13. oktobra može izazvati pregovarački proces. Moglo bi se govoriti o potezu koji će vam nekako pomoći u karijeri. Retrogradni period traje do 3. novembra i sada je pravo vreme za istraživanje svih opcija i strategija. Ako se osećate nestrpljivo, imajte na umu da će proći nekoliko nedelja pre nego što se postigne jasna odluka ili kompromis.

Mlad meesec u Vagi 16. oktobra donosi novosti u načinu komunikacije sa okolinom. Možda ćete želeti da manje vremena posvetite besmislenim informacijama, a više vremena produktivnim razgovorima. Sa Venerom, koja vlada mladim mesecom u Vagi, doći će impuls da stvorite finansijsku stabilnost za sebe, što može biti povezano sa načinom na koji koristite društvene mreže. Retrogradni Merkur suprotstavlja se Uranu u Biku 17. ističući neku nerazumljivu situaciju kod kuće ili u vašoj karijeri. Sunce ulazi u Škorpiju 22. dovodeći porodični i kućni život u prvi plan sledećih mesec dana. Teška situacija može nastati kada se Merkur u Škorpiji sretne sa Suncem. Kraj meseca može biti emotivan, ali ovaj proces može biti neophodan i za vraćanje harmonije. Pun mesec u Biku, što odgovara karijeri i profesiji, javlja se 31. oktobra, a Mesec je u konjunkciji sa Uranom. To može uneti uzbudljive trenutke u vaš profesionalni život. Možda ćete steknuti stabilnost u ovim prevrtljivim vremenima. Odvojite vreme da priznate svoj trud i rad koji su vas doveli do mesta gde ste sada. Imate razloga da se ponosite sobom i svojim dostignućima.

foto:cosmopilatan.com

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle