Horoskop za Strelčeve za oktobar 2020

Ovo je još jedan zanimljiv i paradoksalno zbunjujući mesec za vas, dok osećate posledice duboke transformacije koja se odvija u vašem životu.

To utiče na vaše ideje o osnovi na kojoj delujete i na vaš odnos prema materijalnom svetu. Očekujte iznenađenja ovog meseca koja utiču na vaše dnevne rutine. Oktobar započinje punim mesecom u Ovnu, koji osvetljava ono što vam donosi zadovoljstvo. To može biti radni projekat ili nešto vezano za vašu decu. Početak meseca je period svesnog prepoznavanja onoga što vam donosi radost i onoga što podgreva vašu kreativnu vatru. Možda je vreme da napravite zalihe i utvrdite svoj finansijski položaj, posebno kada je reč o finansiranju vaših velikih ideja.

Venera u Devici trebalo bi da vam pomogne da nađete podršku koja vam je potrebna za vašu karijeru, jer je mladi mesec sredinom septembra pokrenuo novi ciklus u vašem profesionalnom polju. Ako se u poslednje vreme osećate opterećeni svojim obavezama, vreme je da zatražite pomoć. Ovog meseca se toplo preporučuje saradnja sa drugima, ali prvo morate da se oslobodite ideje da sve to možete sami. U drugoj polovini meseca uzimanje vremena za opuštanje i smirivanje uma može doneti neverovatne uvide i pomoći vam da odredite prioritete. Retrogradni Merkur u Škorpiji 13. pružiće vam priliku da preispitate kuda idete. Važno je da odvojite vreme ako želite da iskoristite ovaj tranzit tokom sledećih mesec dana. Idite u svoju podsvest i odlučite šta vam je zaista važno.

Mlad mesec u Vagi sredinom meseca može vas staviti pod finansijski pritisak. Možda ćete morati iskoristiti priliku koja zahteva više rada. I to može uticati na vašu strategiju rada ili na karijeru. Ovo je odlična prilika da započnete nešto novo. Sunce ulazi u vodeni znak Škorpije 22. oktobra, što za vas označava početak perioda introspekcije. Sunce u Škorpiji može vam pomoći da vidite šta ste pokušavali da izbegnete, a ovo je dobar trenutak da razbistrite misli. Čišćenje onoga što ne želite biće vrlo efikasno. Pun mesec 31. u Biku će osvetliti vaše zdrave navike. Hrana ili supstance štetne za vaše zdravlje mogu vam doneti probleme do kraja meseca, pa obratite pažnju na ono što vam telo govori!

foto:cosmopoliten.com

 

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle