Horoskop za Vage za oktobar 2020

Sada bi trebalo da pokušate da ne popuštate i da vam ništa ne odvlači pažnju sa vaših snažnih namera.

Od samog početka meseca trebalo se čuvati problema i starih grešaka koje bi vas mogle proganjati. To se dešava dok nastojite da bolje razumete svog partnera i dinamiku vaše veze uopšte. Nastojite da istražite svoj unutrašnji svet kako biste shvatili borbu materijalnih želja protiv duhovnih potreba. Inspiraciju tražite u svojoj dubini i tamo ćete je naći pod uslovom da ostanete što je moguće otvoreniji za sve svoje mogućnosti. Oktobar se otvara dramatičnim punim mesecom u Ovnu, što je vrhunac procesa vaše veze. Kako Sunce prelazi u Vagu, vaše potrebe su jasne. Znate šta želite i znate kako se osećate.

Vaš vladar, Venera, ulazi u Devicu gde će provesti ostatak oktobra otkrivajući vaše dublje želje i neke od vaših strahova od intimnosti. Napetost se manifestuje u drugoj polovini oktobra, kada Mars u Ovnu tačno postavlja kvadrat Plutona u Jarcu. Možda ćete tokom ovog vremena imati snažnu želju za uspehom. Borbe za vlast mogu izbiti u vašem partnerstvu. Vaša diplomatska priroda može prevladati usred tenzija, ali to može zahtevati neke delikatne pregovore. Možda ćete morati da nosite teret tajnosti.

Novi Mesec u Vagi 16. oktobra signalizira vam početak značajnog novog ciklusa. Ono što se u ovom trenutku pojavljuje može biti još uvek nevidljivo, čak i ako intuitivno možete da zamislite buduće događaje. Pre nego što rast počne, nastupa mrak, a Mladi mesec je samo najmračniji deo lunarnog ciklusa. Namerama koje ste sada postavili biće potrebno neko vreme da postanu opipljive. Biće potrebno strpljenje i odlučnost da biste dobili ono što želite, ali to bi moglo uticati na narednih nekoliko godina. Sve dolazi u svoje vreme. Vaša sadašnja dilema oko teških izbora može imati i finansijsku komponentu. Sunce koje ulazi u Škorpiju 22. skrenuće pažnju na vaše finansijsko područje za narednih mesec dana. Možda se bojite stabilnosti, ali, imaćete priliku da pronađete pouzdanu podršku. Retrogradni Merkur ponovo ulazi u vaš znak 27. i situacija koja je započela u poslednjoj nedelji septembra može se konačno rešiti kako se bude odvijao važan razgovor. Venera ulazi u Vagu samo nekoliko trenutaka nakon Merkura i krasiće vaš znak do 21. novembra. Vaša veza će imati koristi od Venere u vašem znaku, osnažujući vas da osvojite i najteže pojedince. Pun Mesec u Biku krajem meseca, 31., ujediniće se sa Uranom, dajući mu uzbudljivu prednost. Tokom ovog vremena pojavljuju se snažna partnerstva i saradnja se može isplatiti.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle