Šta očekuje Škorpije tokom oktobra

Oktobar je za vas uvek poznata teritorija.

Sa retrogradnim Merkurom u vašem znaku, uglavnom radite u introspektivnom režimu, prikupljajući odgovore na najdublja pitanja.

Eksperimentišete sa novim idejama i stičete nove uvide u koncepte pomoći zajednici oko sebe. Došli ste do tačke skretanja sa ustaljenih puteva, jer više ne želite da budete zupčanik u nepoznatoj mašini, već želite ozbiljno da se bavite nečim u šta možete da uložite celo svoje srce. Tokom proteklih šest meseci postali ste sve više svesni potrebe da promenite neke svoje svakodnevne navike kako biste postigli bolje zdravlje. Možda ste već počeli da postepeno sprovodite ove promene. Proces se nikad ne završava, ali sada ćete možda steći više discipline koja će koristiti vašem ukupnom blagostanju.

Vaša vladajuća planeta Mars trenutno je u retrogradnom stanju, podržavajući redefinisanje vaših navika, pomažući vam da se približite najproblematičnijim. Možda biste želeli da na početku meseca odvojite trenutak da proverite svoje telo i uočite male promene koje su se dogodile! Venera ulazi u Devicu 2., fokusirajući se na vaše prijatelje i kolege. Razne veze počinju da puštaju korene kako novi ljudi ulaze u vaše okruženje.

Venera u Devici, tokom većeg dela meseca, podržavaće razvoj vaše zajednice. Merkur je sada u Škorpiji i suprotstavlja se Uranu 7. oktobra, što bi moglo da izađe na videlo bolno očiglednih problema u vašem partnerstvu. Možda ćete za to vreme morati da se ugrizete za jezik da biste sačuvali mir. Drugog vikenda u oktobru možda ćete osetiti snažnu potrebu da krenete napred, razbijete ono što vam se čini ograničenim ili potvrdite svoju dominaciju. Vaši dugoročni ciljevi mogu biti nekompatibilni sa vašim kratkotrajnim impulsima, zato budite oprezni i strateški pristupite svojim planovima.

Novi mesec 16. oktobra najavljuje početak novog ciklusa rasta. Budući da je ovaj novi Mesec u Vagi, potreban je i novi odnos sa partnerima. Možda nećete moći da iskorenite sva svoja nesvesna ponašanja, ali ovaj mladi mesec će vam omogućiti da dođete do korena sopstvenih motivacija. Jednom kada shvatite šta vas sputava, ništa vas neće zaustaviti. Sunce ulazi u Škorpiju, što za vas označava početak perioda oživljavanja. Ovo je vreme da se pobrinete za svoje potrebe i želje. Merkur u Škorpiji sreće se sa Suncem 25. oktobra. U ovom trenutku mogu se otvoriti neka važna pojašnjenja u vezi sa vašim željama i onim što želite za sebe. Pun mesec u Biku 31. oktobra je dobro vreme da procenite svoj odnos sa sopstvenim evolucionim razvojem.

cosmopolitan.com/

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle