Šta oktobar donosi Devicama

I dalje kontinuirano transformišete svoju kreativnost i samoizražavanje.

Vaša pretraga zaista ima veze sa definisanjem sebe, načina na koji komunicirate sa drugima, i što je još važnije, načina na koji se razvijate.

Vi idealizujete svoje kreativne radove, kao i važne partnere, trudeći se da ih postavite na nešto poput pijedestala. Tokom ovog meseca i do kraja sledećeg, u sebi ćete tražiti odgovore, a ponekad i svest kako biste formulisali prava pitanja. Pun mesec u Ovnu početkom meseca ističe vaše partnerstvo, ugovore i sporazume koje imate. Možda ćete osećati pritisak da se nečega držite, ali to vam pomaže da napredujete, čak i ako ponekad dođete u iskušenje da to prekinete. Da li je zaista lakše držati se koristi sporazuma nego pokušati da ga prekršite? Možda sada pokušavate da shvatite svoju ulogu u partnerstvu, a pun mesec će vam to razjasniti.

2. oktobra Venera ulazi u Devicu, ukrašavajući vaš znak šarmom. Venera će veći deo oktobra provesti u Devici pomažući vam da se povežete sa svojim željama. Nedavni mladi mesec u Devici započeo je novo poglavlje u vezi sa vašim ličnim potrebama. Vreme je da razmislite o sebi, šta želite i kuda idete.

Merkur u Škorpiji koji se suprotstavio Uranu u Biku mogao bi doneti nekoliko užurbanih dana koji vode do poslednje mesečeve četvrtine. Možete biti rastrgani na mnogo strana, ali možete i mnogo toga postići. Drugog vikenda u oktobru možda ćete sanjati proročanske snove. Partnerstvo u ovom trenutku može izgledati idealizovano, a ljubav je u vazduhu.

Retrogradni Merkur od 13. može vas navesti da odlučite o važnim pitanjima u vezi sa komunikacijom. Deljenje ideja sa drugim ljudima može postati teže. Sledećih nekoliko nedelja može biti pogodno vreme za raspravu o teškim temama koje biste radije ignorisali ili sakrili. Mladi mesec će se održati 16. oktobra u Vagi, najavljujući promenu u vašim vrednostima. Način na koji zarađujete novac i gde ga trošite će se promeniti dok pokušavate da posvetite više vremena svom ličnom životu. Može doći do zabuna u vezi sa finansijama ili može uključivati važnog partnera u vašem životu. Možda ćete morati da potrošite nekoliko dodatnih sati da biste ostvarili svoju ambicioznu kreativnu viziju, ali već osećate uspeh predstojećih događaja. Postoji određena doza pritiska ili otpora koju ćete morati da prevaziđete kako biste uspostavili finansijsku nezavisnost za sebe, a ovaj Mladi mesec mogao bi biti početak ovog procesa.

Merkur u Škorpiji se suprotstavlja Uranu u Biku 20., možda ćete morati da revidirate neke planove koji su napravljeni početkom meseca zbog neočekivanog novog događaja ili bi vas nešto moglo izgurati iz zone komfora, što bi vas nateralo da preispitate situaciju. Merkur ponovo ulazi u Vagu 27. i tada će mu se Venera pridružiti za samo nekoliko trenutaka, gde će se usredsrediti na vaše vrednosti ili ono što vi cenite. Možda ćete se suočiti sa teškim izborima ili etičkim dilemama. Pun mesec u Biku 31. oktobra osvetljava vaše mistične i filozofske težnje. Vaš intuitivni osećaj perspektive sada je znatno pojačan činjenicom da je pun mesec u bliskom kontaktu sa Uranom. Venera u Vagi vlada punim mesecom i sugeriše da su vam potrebni finansijski rizik ili podrška da biste prevazišli trenutne okolnosti.

Pročitaj još iz kategorije Lifestyle