HAUTE COUTURE RAPORT Kolekcija jesen-zima 2020-2021

JEDINA BRITANSKA modna kuća koja se bavi visokom modom kolekciju je delimično realizovala, dok je drugi deo kreacija prikazan na modnom avataru

Kaže se da izazovi stvaraju nove veštine rešavanja problema, pa čak i nove kreativne iskorake. Tamara Ralph, kreativna direktorka kuće Ralph & Russo, primer je inovativnosti pod pritiskom. Ne samo da kreirana kolekcija visoke mode obiluje dramatičnim volumenima, iskazanim plisiranom svilom i nojevim perjem, nego je i rođena Hauli, glavna protagonistkinja kolekcije. S obzirom na to da je Ralph bila nadahnuta prirodnim čudesima i arhitekturom, avatar je osmišljen s namerom da se kolekcija visoke mode prikaže na građevinama koje važe za sedam svetskih čuda modernog sveta. Osam kreacija je realizovano u stvarnom životu, a ostale je predstavila Hauli u maštovitom virtuelnom svetu.

Kako Chanel, Dior, Alexandre Vauther svoje Haute Couture kreacije koje su apsolutni vrhunac modnog stvaralaštva utemeljenog na veštinama čuvaju od zaborava, čitajte u oktobarskom izdanju magazina Harper's BAZAAR Srbija.

FOTOGRAFIJE: PROMO

Pročitaj još iz kategorije Revije