13 najmodernijih kaputa od ovčje kože

Kaputi od ovčje kože raznih boja i stilova postaće još jedna originalna alternativa osnovnim modelima u novoj sezoni. 

To nisu samo klasične avijator jakne koje iz godine u godinu ne gube na značaju, već i dugi topli modeli od ovčje kože, kakve su naše majke nosile tokom devedesetih. Dakle, postoji razlog da još jednom pogledamo ormare kako bismo pronašli najmoderniji ovčiji kaput sa retro dodirom - sigurni smo da će postojati opcija koja je slična najnovijim modelima iz Prade i Valentina.

Možete da krenete drugim putem i iz novih kolekcija odaberete kaput od ovčje kože u duhu prošlih doba - takve lakonske opcije dostupne su kod brendova Loewe ili Isabel Marant Etoile. Elegantne visoke čizme sa potpeticama biće savršen dodatak ovim kaputima.

Ukoliko ste za modernu verziju - bajkerski ovčiji kaput sa kragnom i umecima od vune, poput onih Chloe, pogodni su za opušteni ležeran izgled uz farmerke i grube čizme, kao i za romantične look-ove sa haljinom ili suknjom midi dužine (za referencu uzmite reviju brenda Valentino).

Sive jesenje radne dane možete obojiti kaputom od ovčje kože u nestandardnim nijansama, na primer, svetloplavoj. Ljubitelji društvenih događaja takođe imaju razlog za radost - elegantan ovčiji kaput iz Saint Laurenta koji je aktuelan ove jeseni idealan je sa večernje izlaske.

Prilikom kupovine izaberite modele veće za 1-2 veličine - ovčiji kaput treba da izgleda ležereno i ne ometa kretanje. Naše favorite otkrijte u galeriji.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Trendovi