Emmy Awards – svi lookovi sa virtuelnog crvenog tepiha

Slavne ličnosti su pozirale u glamuroznim kreacijama iz svog ... doma.

Ovogodišnje nagrade Emmy možda su bile virtuelne i nije bilo crvenog tepiha sa fizičkim prisustvom, ali to nije odvratilo nominovane zvezde od nošenja glamuroznih kreacija. Crveni tepih je bio postavljen u dvorištima njihovih domova, dnevnim ili čak u hotelskim sobama, a kreacije koje su odabrali kandidati bile su impresivne, ali uglavnom idealne da se istaknu na TV ekranu - pošto su svi ostali kod kuće, a ceremonija je sa njima emitovana na mreži.

U praznoj dvorani Staples Centra, Jimmy Kimmel proglasio je pobednike, a njihove kartonske kopije sedele su na mestima gostiju. Iako su nominovani za nagradu bili kod kuće i svoju odeću pokazivali na mreži, statuete su im uručene lično: ljudi u posebno stvorenim zaštitnim odelima, dostavljali su ih dobitnicima nagrade upravo kod kuće.

Najavljeni kodeks oblačenja nagrade zvučao je ovako: „obucite ono što imate, ali potrudite se“. Međutim, onlajn format nagrade nije sprečio glumce da se pojave u najelegantnijim koktel haljinama. Jedna od najsjajnijih zvezda ceremonije bila je Zendaya, koja je postala najmlađi dobitnik nagrade Emmy za najbolju dramu. Pokazala je dva look-a odjednom: crnu suknju sa velikim belim tufnama i gornji deo Armani Prive i ljubičastu haljinu Christopher John Rogers. Gosti svečanosti bile su Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Kerry Washington, Regina King i druge zvezde.

Kako su izgledale zvezde pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.gr

Pročitaj još iz kategorije Poznati